Landschap - Weg

Vertrek Judith Snepvangers als regiomanager LTO Noord regio Oost

Per 1 februari 2021 stopt Judith Snepvangers met haar werkzaamheden als regiomanager bij LTO Noord regio Oost. Zij begint op 1 maart 2021 als algemeen directeur bij Stichting IJssellandschap.

Judith licht haar keuze als volgt toe. “Sommige kansen komen maar eens in je loopbaan langs en als ze langskomen moet je ze grijpen. Dat dacht ik op het moment dat ik de vacature van IJssellandschap zag. IJssellandschap is een privaat landgoed met een unieke 750 jaar oude historie, niet adellijk of vanuit natuurbescherming, maar ontstaan vanuit de behoefte voor oudedagvoorziening en zorg van de Deventernaren. En met 2/3 landbouwgrond en een groep zeer actieve agrarisch ondernemers is een van de grote opdrachten voor de komende jaren om een duurzaam verdienmodel te realiseren voor landgoed en boeren. Een mooie kans om nieuwe toekomstperspectieven voor de landbouw in de praktijk mee vorm te geven.”

Judith startte in januari 2019 bij LTO Noord. Het werken voor boeren en tuinders heeft haar in de afgelopen 2 jaar heel veel voldoening gegeven, maar het waren ook bijzondere jaren: boerenacties, corona, de fusie van Projecten LTO Noord en vereniging. Hectische jaren, waarin het zeker ook niet eenvoudig was om in de regio de belangenbehartiging goed in de benen te houden omdat er zo veel speelt. “Gelukkig zie ik dat afdelingen, regiobestuur en team in Regio Oost er samen de schouders onder blijven zetten voor alle boeren en tuinders in Overijssel en Gelderland!” #vooronsallemaal

Judith vervolgt: “En nee, het was zeker niet mijn bedoeling om na 2 jaar al te stoppen bij LTO Noord. Met pijn in mijn hart, maar ook met een glimlach op mijn gezicht als ik aan de toekomst denk en de mooie functie die ik mag gaan vervullen, neem ik nu deze stap.”