1. Discussieavond USRA

  Op 3 december heeft bij de studentenvereniging USRA een discussieavond plaats gevonden over keurmerken.

 2. Ondermijning buitengebied

  Als gevolg van een forse toename van diefstallen bij agrarische ondernemers in het buitengebied Flevoland heeft LTO Noord contact gezocht met het Districtelijk Team Ondermijning.

 3. Glasvezel in Oostelijk en Zuidelijk Flevoland

  De aanleg van glasvezel in het buitengebied van Oostelijk en Zuidelijk Flevoland gaat 30 september 2019 van start.

 4. Statiegeldregeling bij toekenning tegemoetkoming faunaschade in Flevoland

  Na een lobby van LTO Noord hebben Provinciale Staten van Flevoland besloten om het behandelbedrag (€ 300,00) voor het aanvragen van een tegemoetkoming voor wildschade om te zetten in een statiegeldregeling.

 5. Lelystadse Boer zet handtekeningen onder duurzame keteninitiatieven

  Tijdens het Platform Circulair Flevoland in oktober 2018 heeft de Lelystadse Boer drie keteninitiatieven mede ondertekend.

 6. Glasvezel in Oostelijk en Zuidelijk Flevoland

  Provinciale Staten van Flevoland hebben op 18 juli 2018 besloten om extra financiële middelen te reserveren voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in Oostelijk en Zuidelijk Flevoland.

 7. Kavelruil Flevoland - POP3-maatregel 'Investeringen in landbouwstructuur'

  De aanvraag van Stivas/Kadaster om via de POP3 regeling 'Investeringen in infrastructuur landbouwbedrijven' (agrarische) kavelruil in Flevoland te stimuleren is toegekend.

 8. Statiegeldregeling bij toekenning tegemoetkoming faunaschade in Flevoland

  Na een lobby van LTO Noord hebben Provinciale Staten van Flevoland onlangs besloten om het behandelbedrag (€ 300,00) voor het aanvragen van een tegemoetkoming voor wildschade om te zetten in een statiegeldregeling.

 9. Energieloket Flevoland

  Mede op verzoek van LTO Noord bereidt de provincie Flevoland de subsidieregeling “Asbest er af, zonnepanelen/isolatie er op’ voor