3-daags programma: Creëer uw eigen circulaire business

De Circulaire Business Design Track is een 3-daags programma voor agrarische ondernemers in Noord-Holland waarin zij samen met andere ondernemers concreet aan de slag gaan met circulair ondernemen.

Gezocht: Agrarische ondernemers in Noord-Holland
De provincie Noord-Holland wil in 2050 volledig circulair zijn. Om dit te bereiken organiseert de provincie samen met CIRCO voor de eerste keer een Circulaire Business Design track voor bedrijven uit de agrarische sector in Noord-Holland. De Circular Business Design Track bestaat uit drie ééndaagse workshops (1,15 en 29 maart) waarin ondernemers praktisch kennis maken met de principes van circulair ontwerpen.

Programma van de 3-daagse
Tijdens deze CIRCO workshop gaan 10 bedrijven uit de Agro sector in Noord Holland op zoek naar kansen waarin de principes van de circulaire economie worden toegepast op het eigen bedrijf. De mogelijkheden van circulair ondernemen worden ontdekt en nieuwe business modellen en slimme ontwerpstrategieën verkent. De deelnemers gaan naar huis met een circulaire propositie voor klanten en een plan om de circulaire ambities waar te maken en de eigen organisatie te transformeren tot circulaire koploper.

De totale kosten van € 2.000,- (exclusief BTW) per bedrijf worden door de Provincie Noord Holland, CIRCO en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat gefinancierd.

Circulaire land-en tuinbouw voor iedereen
In de visie van LTO Noord regio West is bij de uitdaging “Circulaire land- en tuinbouw voor iedereen” opgenomen dat wij circulariteit naar een hoger niveau willen tillen. LTO Noord regio West kijkt zeer positief naar de Circulaire Business Design Track en ziet het als kans voor haar leden in Noord-Holland om zich te ontwikkelen op het gebied van circulair ondernemen. 

Nog enkele plaatsen beschikbaar: meer weten of aanmelden?
Kijk voor meer informatie en om u aan te melden hier.