Fietstocht

Beleef het Noord-Hollandse platteland in een oogopslag

In één overzicht zien wat er wordt georganiseerd door boeren en tuinders in Noord-Holland. Dat was de opdracht waar de themagroep PR & Imago regio West mee aan de slag is gegaan.

In Noord-Holland zijn veel activiteiten en evenementen voor het publiek waar de agrarische sector mooi in wordt belicht. Om te laten zien wat er allemaal wordt gedaan, heeft de themagroep PR & Imago van LTO Noord regio West de activiteiten weergegeven op een interactieve kaart.
De activiteiten richten zich vooral op burgers, gezinnen, kinderen, scholen. Op de kaart zijn de activiteiten en evenementen overzichtelijk ingedeeld in diverse categorieën als: culinair, educatie, evenement en routes.

Deze overzichtskaart ‘Activiteiten bij de boer’ is de ideale manier om de agrarische sector in Noord-Holland te laten zien aan het grote publiek: bewoners, maar ook vakantiegangers en dagjesmensen. De oproep wordt dan ook: Beleef het Noord-Hollandse platteland en kom langs bij een boer of tuinder bij u in de buurt!

Andere afdelingen inspireren
Daarnaast wil de themagroep PR & Imago met deze kaart andere afdelingen inspireren en motiveren in het organiseren van activiteiten op het gebied van PR en Imago richting het publiek. Andere afdelingen kunnen zo goed zien wat er in de regio allemaal wordt georganiseerd en met elkaar ervaringen uitwisselen.

De overzichtskaart vindt u hier.