akkerbouw, lucht, noord-holland

Kom op bezoek bij collega-boeren op 17 en 18 september

Boeren weten goed hoe zij hun bedrijf en de sector kunnen verduurzamen. Velen zijn daar ook mee bezig. Van elkaars ervaringen leren en met elkaar sparren, dat is wat een nieuw intiatief: -voorBoeren- wil stimuleren. Op donderdag 17 en vrijdag 18 september zijn boeren welkom bij vier collega-boeren in Noord-Holland.

Op donderdag bij twee vollegrondsgroententelers: bij Ted en Nicoline Vaalburg (Zuidschermer) en bij Peter Appelman (Stompetoren). Op vrijdag bij twee melkveebedrijven: bij boerderij Ter Coulster (Heiloo) en bij mts. Kregel Van der Helm (Zuidschermer). 

Sparren en ervaringen delen
Zij laten niet alleen zien wat zij doen aan innovatie en duurzaamheid; het gaat tijdens de bezoeken ook om de ervaringen, plannen en ideeën van de bezoekende collega’s. Sparren en ervaringen delen; daar gaat het om. Welke problemen kom je tegen; welke oplossingen zijn er en wat levert het op? Diverse thema’s en praktijkvoorbeelden komen aan bod. Je kunt deelnemen aan één of meer bezoeken. Deelname is kosteloos. Opgeven verplicht i.v.m. corona: stuur een e-mail met naam, adres, telefoonnummer, bedrijfstype aan info@voorboeren.nl

LTO Noord en -voorBoeren-
LTO Noord staat voor een duurzame toekomst met een goed verdienmodel voor onze boeren en tuinder en stimuleert het initiatief -voorBoeren- om kennis en ervaringen te delen, te verbinden en van elkaar te leren. 

Klik hier voor de volledige uitnodiging (PDF)