EU Verkiezingsdebat

Locatie
Van der Valk Breukelen, Stationsweg 91 te Breukelen
Tijd
20:00 - 22:00 uur

Op 23 mei 2019 vinden verkiezingen plaats voor het Europees Parlement. We kiezen dan (afhankelijk van de Brexit) 26 of 29 Nederlanders die namens ons vijf jaar meebeslissen over vele zaken die u nu of straks direct gaan raken in uw bedrijfsvoering en zeker ook persoonlijk.

Denk hierbij aan: de GLB-betalingsrechten, internationale handel, klimaat- en milieubeleid, vrij verkeer van goederen, diensten en personen, de Brexit.

De verkiezingen zijn voor de agrarische sector zeer belangrijk. De ruimte om te kunnen ondernemen wordt voor een belangrijk deel in Brussel bepaald. Het is van groot belang dat de parlementariers oog hebben voor de belangen van boeren en tuinders. Wat hebben de partijen de komende vijf jaar voor de sector op het programma staan?

Graag kondigen wij alvast het verkiezingsdebat in regio West aan:

Datum: Dinsdag 14 mei 2019
Tijd: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Locatie: Van der Valk Breukelen, Stationsweg 91 te Breukelen

De volgende kandidaten voor het Europees Parlement hebben hun komst reeds toegezegd: Jan Huitema (VVD), Annie Schreijer-Pierik (CDA), Bert-Jan Ruissen (SGP), Nilüfer Vogels (Volt Nederland), Mark Lauriks (PvdA), Jasper Groen (GroenLinks) en Ad Meijer (SP). Er lopen ook contacten met andere politieke partijen.

De avond wordt georganiseerd door LTO Noord regio West en VNO-NCW en andere partners in de regio.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ard Mooij: amooij@ltonoord.nl / 06-22527852 of
Klaas Johan Osinga: kjosinga@lto.nl / 06-10586047