LTO Noord regio West zoekt themahouder Veenweiden West-Nederland

LTO Noord is op zoek naar een (tijdelijke) themahouder Veenweiden West-Nederland (1 à 2 dagen per week voor ½ - 1 jaar)

Aan de slag in de veenweidengebieden in West-Nederland
We moeten aan de bak in de veenweidengebieden in onze regio. Onderdeel van het zogenaamde ‘Veenweiden-offensief’ is het aantrekken van een (tijdelijke) themahouder in regio West met als specifiek aandachtsgebied Veenweiden. Er bestaan, zeker in de veenweidengebieden, geen standaardoplossingen. Als themahouder Veenweiden zet je je - samen met onze partners, afdelingen en werkorganisatie - in voor een perspectiefvolle toekomst van de agrarische sector in de veenweidengebieden.

Toekomst van de agrarische sector in de veenweidengebieden
De regionale belangenbehartiging in de veenweidengebieden heeft te maken met vele thema’s, zoals bodemdaling, broeikasgasemissies, natuurinclusieve landbouw en grote hydrologische uitdagingen.

Heb je kennis en/of affiniteit met één of meerdere van deze thema’s? Dan is dit een fantastische mogelijkheid om de vereniging LTO Noord en jezelf verder te ontwikkelen!

Ben jij resultaatgericht, ondernemend, inspirerend en heb je een goed ontwikkeld gevoel voor mensen en verhoudingen? Wil je voor en met onze leden de belangen van agrarische ondernemers en hun gezinnen behartigen en heb je oog en waardering voor belangen die sectoren en regio’s overstijgen en verbinden? Dan nodigen wij jou graag uit om te reageren voor 14 december 2018! Klik hier voor meer informatie over de vacature.