Peter Appelman

LTO Noord regio West zoekt themahouder Klimaat & Energie

Aan de slag met het dossier Klimaat & Energie in West-Nederland
Het dossier Klimaat & Energie vraagt om onze inzet. We doen als sector en als organisatie al veel, maar er kan en moet nog veel meer. Onderdeel van een versterkte inzet op dit thema is het aantrekken van een (tijdelijke) themahouder met als specifiek aandachtsgebied Klimaat & Energie. 

Waar zet de themahouder zich voor in?
Als themahouder Klimaat & Energie zet je je - samen met onze partners, afdelingen en werkorganisatie - in voor een invulling van dit thema dat perspectief biedt voor de agrarische sector. De regionale belangenbehartiging op het gebied van Klimaat & Energie heeft te maken met vele thema’s, zoals energiebesparing, opwekking van duurzame energie en het vergroten van de netwerkcapaciteit in de gebieden. Maatschappelijke druk levert nieuwe kansen op die we met beide handen aan willen en moeten grijpen, met daarbij de zorgvuldigheid om als sector voldoende draagvlak te behouden, ook bij onze eigen achterban.

Heb je kennis en/of affiniteit met één of meerdere van deze thema’s?
Dan is dit een fantastische mogelijkheid om de vereniging LTO Noord en jezelf verder te ontwikkelen. Ben jij resultaatgericht, ondernemend, inspirerend en heb je een goed ontwikkeld gevoel voor mensen en verhoudingen? Wil je voor en met onze leden de belangen van agrarische ondernemers en hun gezinnen behartigen en heb je oog en waardering voor belangen die sectoren en regio’s overstijgen en verbinden? Dan nodigen wij jou graag uit om te reageren voor 7 april! Klik hier voor meer informatie over de vacature.