Wester Noordoostpolder

Regio West zoekt beleidsadviseur

Regioteam West van de vereniging LTO Noord is op zoek naar een enthousiaste Beleidsadviseur op het gebied van Bodem & Water en Ruimtelijke Ordening.

Heb je hart voor de land- en tuinbouw en affiniteit met belangenbehartiging? En wil je bijdragen aan een krachtige land- en tuinbouw? 

Als adviseur behartig je de belangen van de agrarische sector in de provincies Flevoland, Utrecht, Noord-Holland en Zuid- Holland. Je maakt deel uit van team West waarin je de collega wordt van 8 adviseurs. De beleidsadviseurs ondersteunen onze regiobestuurders en afdelingen beleidsmatig binnen onze thema’s: Flora & Fauna, Bodem & Water, PR & Imago en Ruimtelijke Ordening. Zij bewaken het landbouwbelang in dossiers en overleg met gemeenten, provincies en maatschappelijke partners en reageren bijvoorbeeld op gemeentelijke toekomstvisies, regionale gebiedsplannen, en bestemmings- en waterplannen.

De adviseur die wij zoeken voelt zich thuis met het thema Bodem & Water en heeft daarnaast affiniteit met het beleidsthema Ruimtelijke Ordening. De adviseur zet zich in eerste instantie met name in op het thema Bodem & Water met de mogelijkheid tot het oppakken van andere dossiers in de toekomst, waarbij dossiers binnen het thema Ruimtelijke Ordening voor de hand liggen. 

Ben jij onze nieuwe beleidsadviseur? Reageer dan snel. Kijk hier voor meer informatie over de vacature.

Reageren
Solliciteren kan door je cv en motivatie uiterlijk 24 juli te sturen naar vacature@ltonoord.nl t.a.v. Anneke Drenth. Gesprekken vinden plaats op maandag 29 juli of dinsdag 30 juli.