landschap

'Hier wil je onderdeel van zijn'

De agrarische sector is een intrigerende en fascinerende sector. Iedereen vindt er wat van, maar de boeren en tuinders zelf gaan erover! Vindt u dat ook? Solliciteer dan naar de functie van regiovoorzitter regio West.

Het is een eer om elke dag de belangen van boeren en tuinders zo goed mogelijk te behartigen. Niet in de minste plaats vanwege die ondernemers zelf. Authentiek, vol passie en kwaliteiten, geen één ondernemer is hetzelfde! Er gloort een mooie toekomst voor die ondernemers die erin slagen hart, hoofd en handen gericht in te zetten om producten en diensten aan te bieden die écht onderscheidend zijn. Daar wil je onderdeel van uitmaken!

Het werk als bestuurder in een belangenbehartigingsorganisatie is elke dag anders. Er bestaan daarom ook geen standaardoplossingen. Met de voeten stevig op de vruchtbare grond en volop aandacht voor wat er gebeurt in onze omgeving, draag je als regiobestuurder elke dag bij aan nieuwe, creatieve oplossingen.

LTO Noord heeft een vacature voor voorzitter van regiobestuur West
Deze vacature wordt opengesteld omdat regiobestuurder en voorzitter Nico Verduin aftredend is. Nico Verduin stelt zichzelf herkiesbaar voor de functie. In lijn met onze verenigingsstatuten stelt LTO Noord deze vacature open.

Ben jij goed in netwerken en onderhandelen, neem je graag initiatief en heb je een goed ontwikkeld gevoel voor mensen en verhoudingen? Wil je samen met onze leden en andere partijen concrete en zichtbare resultaten boeken? Heb je oog en waardering voor belangen van de leden en gevoel voor en ervaring met bestuurlijke verhoudingen? Ben je tegelijkertijd niet bang om je invloed aan te wenden in trajecten over strategische en bestuurlijke ontwikkelingen? Dan is dit een fantastische mogelijkheid om jezelf en de vereniging LTO Noord verder te ontwikkelen en nodigen wij je uit om te reageren.

Reageren kan tot en met 25 augustus 2019. Kijk voor meer informatie over de vacature en het competentieprofiel op www.ltonoord.nl/vacatures.