Vacatures bij regiobestuur LTO Noord regio West

LTO Noord heeft twee vacatures voor het regiobestuur West. Eén regiobestuurder woonachtig in Noord-Holland en één in Zuid-Holland (v/m)

Deze vacatures worden opengesteld omdat regiobestuurders Arie Verhorst en Rona Uitentuis aftredend zijn. Arie Verhorst stelt zich herkiesbaar voor een volgende termijn, Rona Uitentuis is aftredend en niet herkiesbaar. In lijn met onze verenigingsstatuten stelt LTO Noord deze vacatures open.

Meepraten over onze toekomst
De agrarische sector is een intrigerende en fascinerende sector en het is misschien wel spannender dan ooit tevoren. Als boerenbelangenbehartiger komt er veel op ons af en is onze relevantie enorm; als boeren en tuinders willen we meepraten over onze toekomst en is het laten horen van één geluid vanuit de sector van essentieel belang. Vind jij dat ook en wil je een belangrijk onderdeel zijn van deze stem? Solliciteer dan op een van de twee vacatures in het regiobestuur van LTO Noord regio West.

Elke dag is anders
Als regiobestuurder ben je medeverantwoordelijk voor de belangenbehartiging in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland en maak je deel uit van het Regiobestuur regio West. Het werk als bestuurder in een belangenbehartigingsorganisatie is elke dag anders. Er bestaan daarom ook geen standaardoplossingen. Met de voeten stevig op de vruchtbare grond en volop aandacht voor wat er gebeurt in onze omgeving, draag je als regiobestuurder elke dag bij aan nieuwe, creatieve oplossingen. 

Gevoel voor de thema's
De voorkeur gaat uit naar kandidaten die affiniteit hebben met het thema Water & Bodem en Ruimtelijke Ordening of afkomstig zijn uit een plantaardige sector. Ben jij goed in netwerken en onderhandelen, neem je graag initiatief en heb je een goed ontwikkeld gevoel voor mensen en verhoudingen? Wil je samen met onze leden en andere partijen concrete en zichtbare resultaten boeken? Heb je oog en waardering voor belangen van de leden en gevoel voor en ervaring met bestuurlijke verhoudingen? Ben je tegelijkertijd niet bang om je invloed aan te wenden in trajecten over strategische en bestuurlijke ontwikkelingen? Dan is dit een fantastische mogelijkheid om jezelf én de vereniging LTO Noord verder te ontwikkelen! 

Solliciteer voor 30 november
De tijdsbesteding voor de functie van regiobestuurder is geschat op 4 dagdelen per week. 
De reactietermijn sluit op 30 november 2019. Kijk voor meer informatie over deze vacature op: LTO Noord regio West zoekt versterking voor het regiobestuur