Visie Regio West


IRegio Westn West-Nederland komen wij op voor de belangen van onze meer dan 10.000 leden, boeren en tuinders uit alle 18 sectoren. Voor negen uitdagingen, zie hieronder, hebben we een compacte inhoudelijke agenda. Gericht op een grote diversiteit van ontwikkelingen, mogelijkheden en kansen op persoonlijk-, bedrijfs-, sector-, keten- en maatschappelijk vlak. 

LTO Noord Regio West - Wie wij zijn
Ca. 10.000 leden, 250 lokale bestuurders in 40 lokale afdelingen, 12 provinciale themahouders, 6 regionale bestuurders, 17 adviseurs. Dit alles in nauwe verbinding met een zeer uitgebreid netwerk.

Lees verder

Voorwoord Nico Verduin

Nico VerduinSinds 2017 zijn we binnen LTO Noord georganiseerd in drie regio’s. Dat was voor ons aanleiding een visie op te stellen voor West-Nederland: de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Een regio met veel kritische inwoners/consumenten, veel ruimtelijke druk en hoogwaardige internationaal georiënteerde land- en tuinbouw in een wereldvermaarde delta. Waar alle 18 sectoren actief zijn in veel verschillende markten. Als voorzitter van onze regio voel ik het vitaal houden van onze belangenbehartiging in de land- en tuinbouw als een grote verantwoordelijkheid. Ik doe dit met plezier en vanuit een sterke persoonlijke motivatie.

Lees verder