Uitnodiging ondernemersbijeenkomst Paardenhouderij op 19 april in Lunteren

  • Gelderland
  • Regio Oost
  • Paardenhouderij

De eerste ondernemersbijeenkomsten, georganiseerd door LTO Noord en de vakgroep Paardenhouderij, hebben plaats gevonden. We kijken terug op succesvolle avonden met veel interactie! Ook voor de regio Gelderland staat er nog een ondernemersbijeenkomst op de planning. Op 19 april zijn wij welkom bij de Nieuwe Heuvel in Lunteren!

vechtdal-15

Marieke Toonders, voorzitter vakgroep paardenhouderij, komt een toelichting geven over het onderwerp ‘Paardenhouderij in het omgevingsrecht’. Ook zal er vanuit de vakgroep Paardenhouderij een toelichting worden gegeven op andere actuele zaken binnen LTO en de sector, zoals welzijn, identificatie & registratie en Jacobskruiskruid.

Tijdens deze avond krijgen we ook een rondleiding over het prachtige bedrijf 'de Nieuwe Heuvel' in Lunteren (https://www.denieuweheuvel.com/). De Nieuwe Heuvel is actief op diverse gebieden binnen de paardensport, zoals hengstenhouderij en manege. Zo staan er ook meerdere goedgekeurde hengsten op stal.

Tijdens deze ondernemersbijeenkomst gaan we graag met je in gesprek over thema’s die je als ondernemer raken en actuele zaken. Daarnaast zal er genoeg ruimte zijn voor het delen van kennis en vragen die je bezighouden. Kortom, een mooie gelegenheid voor ondernemers in de Paardenhouderij om bijgepraat te worden over omgevingsrecht en actuele zaken binnen de sector op een prachtige locatie in Gelderland!
Natuurlijk zijn ook collega’s of bekenden van harte welkom! Voor niet-leden vragen wij een kleine bijdrage van 10 euro. Zie ik jullie daar?

Het volledige programma ziet er als volgt uit:

19.30u Inloop
20.00u Ontvangst en welkom door Marieke Toonders, voorzitter vakgroep Paardenhouderij
20.05u Voorstelronde
20.15u Rondleiding bedrijf - De Nieuwe Heuvel
20.45u Actualiteiten LTO
21.15u Paardenhouderij in het omgevingsrecht
22.00u Afsluiting en borrel

Aanmelden graag via: www.ltonoord.nl/ondernemersbijeenkomsten


Met vriendelijke groeten,

Namens LTO Noord regio Oost en vakgroep Paardenhouderij

Donné Hegger
t: 06 - 207 380 55
e: dhegger@ltonoord.nl