Algemeen

LTO vakgroep Akkerbouw Winterprogramma 2019-2020

De ledenbijeenkomsten gaan weer van start met het thema 'Koers houden in turbulente tijden'

Komend winterseizoen wordt u weer van harte uitgenodigd voor de ledenbijeenkomsten van de LTO vakgroep Akkerbouw.

Het zijn turbulente tijden. De stikstofcrisis houdt Nederland in zijn greep en raakt niet alleen de veehouderij, maar indirect ook de akkerbouw. Zelden werd er zo gezaagd aan de poten van agrarische bedrijven als nu. Boeren komen in opstand met massale trekkeracties in Den Haag en bij de provinciehuizen als gevolg. Ook het gewasbeschermingsbeleid geeft reden tot zorg. Middelen vallen in rap tempo weg en nieuwe oplossingen komen niet of maar mondjesmaat door.

Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de akkerbouwsector? Wat betekent dit voor onze inzet op belangenbehartiging en hoe kunnen we u daar beter bij betrekken? Kortom: hoe houden we koers met het vizier op de toekomst van uw bedrijven?

De LTO vakgroep Akkerbouw nodigt u van harte uit om rond deze vragen en andere actuele thema’s met ons in discussie te gaan. Om u alvast een indruk te geven van onze inzet op verschillende onderwerpen, vindt u bijgesloten ons visie- en strategiedocument ‘Plannen, zaaien, oogsten 2019-2021’. Per avond is daarnaast een interessante spreker uitgenodigd om zijn of haar visie op een actueel thema te presenteren.

We zien u graag op een van onze sectoravonden!

Klik HIER voor het totaaloverzicht van de ledenbijeenkomsten.

Bron: LTO Akkerbouw