Turbulent Jaar

Wat een turbulent jaar. Afgelopen voorjaar werd het seizoen voor ons sneller beëindigd dan dat we gehoopt hadden.

We kwamen voor onzekere tijden te staan, maar al snel bleek dat er grote tekorten zijn in alles wat groen is.

Groen is populair en iedereen wil het hebben. Vanuit die onzekere tijd gingen we over in het najaar. Dit najaar was even flink knallen voor onze jongens en ons. Iedere dag een race tegen de klok. Hiervoor zijn we natuurlijk heel dankbaar, want het had heel anders kunnen zijn.

Voor onze vakgroep was het ook een bewogen jaar, met name voor onze voorzitter Henk Raaijmakers. Hoe hij dit heeft aangepakt laat zien dat hij een warm hart toe draagt aan de sector en hoe belangrijk belangenbehartiging is. Als waardig voorzitter mag hij zijn stokje overgeven aan Aad Vollebregt. Gelukkig blijven de contacten warm tussen de vakgroep en Henk, want zijn kennis en expertise hebben ons in de sector verder gebracht. Waar we afscheid nemen van Henk krijgen we hier een ervaren voorzitter voor terug en waar ik volop vertrouwen in heb.

Nu staat het nieuwe jaar voor de deur, met nieuwe doelen en kansen. Ik heb weer enorm veel zin om samen met onze nieuwe voorzitter en onze vakgroep deze kansen aan te grijpen en ons weer waar te maken voor onze leden.

Hierbij wil ik ook alle leden graag vragen om met ons mee te denken en belangrijke vraagstukken via de cultuurgroepen of direct met ons (de vakgroep) te communiceren.


Caroline Janssen-Michels

Caroline Janssen-Michels

Bestuurslid LTO Vakgroep Bomen en Vaste Planten

Naar alle weblogs van Caroline Janssen-Michels

Praat mee

Om mee te kunnen discussiëren dient u eerst in te loggen.