Inschrijving tweede Boerenversneller geopend

De inschrijving voor de tweede editie van de Boerenversneller is geopend. De Boerenversneller is een initiatief van De Nieuwe Boerenfamilie en is hét innovatieprogramma voor Nederlandse boeren, die het anders willen doen. In negen maanden tijd gaan vijftien boeren op zoek naar innovatiemogelijkheden binnen hun bedrijf. Waar ligt financiële ruimte? Wat willen ze veranderen? En wie kan daarbij helpen?

In dit ondernemersprogramma krijgen de vijftien boeren alle gelegenheid om hun eigen ‘nieuwe boerenfamilie’ samen te stellen. Samen werken zij hun bedrijfsidee uit tot een nieuw verdienmodel.

 

Inschrijving geopend
Tot en met dinsdag 10 december 2019, 09.00 uur, kunnen boeren zich aanmelden voor het programma. Aan het programma kunnen vijftien boeren deelnemen. De Boerenversneller gaat in februari 2020 van start en loopt tot in het najaar. Het programma bestaat uit masterclasses,excursies, online colleges en een stevig coachingstraject. Alle informatie, als ook de data van de programmadagen, zijn te vinden op de website van De Nieuwe Boerenfamilie.

 

Eerste lichting bijna afgerond
Begin 2019 ging de eerste lichting Boerenversnellers van start. Veertien agrarisch ondernemers gingen in negen maanden tijd van een droom, wens of idee naar een concreet businessmodel. Zij werden hierbij begeleid door experts en vanuit De Nieuwe Boerenfamilie omringd door ‘familieleden’, die hen verder konden helpen. Onder andere Tom Grobben, beter bekend als ‘De Nieuwe Melkboer’ nam deel aan deze eerste editie. Op vrijdag 15 november 2019 pitchen de boeren hun plan tijdens de Boerenfamiliedag.

Lees meer over de deelnemers van 2019

 

Klik hier voor meer informatie.

 

Bron: LTO Nederland