Hygiëne voorop!

Hygiëne op de werkvloer is meer dan ooit belangrijk. Bij LTO ledenvoordeel partner Lyreco zijn desinfectiemiddelen voor zowel de huid als oppervlaktes ruim op voorraad. Ook goedgekeurde mondkapjes zijn binnen 1 werkdag in huis. LTO leden ontvangen tot 30% korting bij Lyreco.

Zorg er voor dat medewerkers hun handen goed desinfecteren alvorens zij gezamenlijke ruimtes betreden en/ of wanneer ze gebruik maken van bijvoorbeeld hetzelfde gereedschap, machines of koffiezetapparaat. Mondkapjes zijn aan te raden om te gebruiken wanneer de 1,5 meter-norm niet altijd gehonoreerd kan worden. Dat kan op de werkplek gebeuren of bijvoorbeeld bij gezamenlijk vervoer.

Als u bestelt via uw LTO Ledenvoordeel account krijgt u tot 30% korting bij Lyreco op persoonlijke beschermingsmiddelen en andere materialen. Meer advies over hygiëne en veiligheid op de werkvloer of graag uitleg over de veiligste vorm van handen wassen en drogen? Neem dan vrijblijvend contact op met Lyreco.

Lyreco is al bijna 90 jaar leverancier van werkplaatsbenodigdheden voor binnen en buiten. U kunt er terecht voor ruim 10.000 artikelen. Denk hierbij aan alle producten op het gebied van Persoonlijke Beschermingsmiddelen, Catering- & Hygiënische producten, Administratieve producten en Werkplaatsbenodigdheden voor binnen en buiten. Om gebruik te maken van de korting hoeft u zich alleen maar te registreren via LTO Ledenvoordeel.Bron: LTO MFL