Boerderijwinkel

Boerderijeducatie in de Dutch Food Week

Van zaterdag 10 tot en met zaterdag 17 oktober staat de Dutch Food Week (DFW2020) met het motto ‘Verbinding tussen makers en burgers’ op de kalender. Tijdens Dutch Food Week staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Ook zo’n 50 educatieboeren organiseren een voedseleducatie evenement op hun bedrijf.

Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel. Veel educatieboeren organiseren tijdens deze week dan ook activiteiten, waaronder extra boerderijlessen, kijkdagen voor leerkrachten en excursies. Een mooie kans om kennis te maken op één van deze prachtige educatieboerderijen en te leren over waar ons gezonde voedsel vandaan komt.

Op deze pagina kun je zien waar bij jou in de buurt een DFW2020 activiteit georganiseerd wordt. Uiteraard geldt voor alle activiteiten bij educatieboeren dat de coronamaatregelen in acht worden genomen. Breng voor de meest actuele informatie ook een bezoekje aan de FB pagina van Duch Food Week.

Bron: LTO MFL