Koeien

Extra Melkveehouderijbijeenkomst in Markelo

De vakgroep melkveehouderij van LTO Nederland en LTO Noord regio Oost organiseren voor het eerst een brede bijeenkomst voor alle melkveehouders. Naast leden zijn ook niet-leden van LTO van harte welkom.

Wij doen dit omdat we het belangrijk vinden om ook eens met niet-leden melkveehouders in gesprek te gaan over wat hen bezig houdt en hen (nader) kennis te laten maken met onze organisatie en werkwijze.

Wil Meulenbroeks, voorzitter LTO Melkveehouderij: “Wij hebben altijd de behoefte om te weten wat er bij onze leden leeft maar ook bij niet-leden. Dat doen we het liefst op een open manier waarbij we direct met elkaar in gesprek kunnen. Daarnaast hebben we de behoefte om te delen wat onze inzet en werkwijze is.”

Tijdens deze avond nemen de vakgroepbestuurders uitgebreid de tijd om in gesprek te gaan over actuele zaken die spelen in de melkveehouderij. Punten hiervoor kunt u zelf aan het begin van de avond aandragen. Daarnaast gaat de vakgroep in op hoe LTO Nederland inspeelt op de herbezinning van het mestbeleid van Minister Schouten (LNV).

De bijeenkomst vindt plaats:

Datum en tijd: woensdag 26 juni, 20.00 - 22.30 uur

Locatie: Restaurant De Poppe, Holterweg 23 te Markelo

Om de organisatie in goede banen te kunnen leiden vragen wij u om aan te melden via:
https://www.ltonoord.nl/melkveehouderijbijeenkomstoost

Wij hopen u allen daar te ontmoeten!

Wil Meulenbroeks
Voorzitter vakgroep melkveehouderij LTO Nederland

Ben Haarman
Voorzitter regio Oost LTO Noord