Krijgt uw paard voldoende voedingsstoffen binnen?

Een goed rantsoen is enorm belangrijk voor de gezondheid en de prestaties van uw paard(en).

Ruwvoer is de basis van een goed rantsoen. Meten is weten! Een ruwvoeranalyse geeft aan hoeveel voedingstoffen een paard met het ruwvoer binnenkrijgt. Met de uitkomsten van de ruwvoeranalyse, in combinatie met de behoeftes van het paard, kan het krachtvoer optimaal worden afgestemd. Een uitgebalanceerd rantsoen draagt bij aan een gezond paard en betere prestaties. En voeren op maat is beter voor uw portemonnee.


LTO Ledenvoordeel
LTO leden ontvangen een aantrekkelijke korting op deze ruwvoeranalyse. Heeft u meer dan 20 paarden? Dan is deze ruwvoeranalyse gratis.
U ontvangt van Subli een uitgebreid rapport met de voedingswaardes van het ruwvoer. Subli is een expert op het gebied van paardenvoer. 

Zij delen hun kennis graag door middel van deze analyse, ook wanneer u uw paardenvoeding elders bestelt. Kijk hier voor meer informatie.

Naast deze ruwvoeranalyse zijn er meer ledenvoordelen voor paardenhouders. Voor informatie over het reinigen van paardendekens met 20% ledenkorting klik hier. Voor ledenvoordeel op het abonnement van het vakblad De Hippische Ondernemer klikt u hier.