Help De Hippische Ondernemer te verbeteren

Per 1 januari 2019 is het vakblad De Hippische Ondernemer overgenomen door Academy Bartels. Het magazine legt het accent op de belangen van hippische ondernemers, hun vraagstukken, wensen en visies. Profilering van de bedrijfsmatige paardensector is een must, zeker nu overheden de omvang van de economische en maatschappelijke factor ontdekken. De Hippische Ondernemer wil door informatieverstrekking aan zowel overheden als de paardensector zien te voorkomen dat er regelgeving ontstaat die een gezond hippisch ondernemersklimaat in de weg staan. De Hippische Ondernemer publiceert tevens artikelen die de bedrijfsvoering van de individuele maneges-, pension- of hengstenhouder in de breedste zin van het woord ondersteunen.

Jouw mening telt
De Hippische Ondernemer vindt het belangrijk om op de hoogte te zijn van de mening van lezers. Om het vakblad in de toekomst nog nauwer te laten aansluiten op alle hippische ondernemers zijn ze gestart met een lezersonderzoek.

Via onderstaande link kun je de enquête invullen en jouw mening met hen delen. Het invullen kost ongeveer 8 minuten van je tijd.
Lezersonderzoek De Hippische Ondernemer 2019

Bron: LTO Paardenhouderij