Meld je aan voor project gezondheid varkenshouderij

Wil je diergezondheid tot een speerpunt van je bedrijfsmanagement maken in jouw varkenshouderij? Check wat jouw DierDagDosering (DDD) is om te zien of je mee kunt doen en meld je aan!

Optimaliseren diergezondheid varkenshouderij
In dit project ga je samen met je dierenarts en voeradviseur werken aan de optimalisatie van de diergezondheid in jouw varkensbedrijf. Je kunt mee doen als je een DDD hebt van: zeugen met biggen >5, vleesvarkens >5 en/of speenbiggen >20.

Ondernemerscoach voor jou!
Als je meedoet krijg je een ondernemerscoach, die je gedurende een tweejarig coaching traject begeleidt. De coach begeleidt het traject vanuit proces en niet inhoudelijk, om samen met de dierenarts en adviseur te komen tot een optimalisatie van de diergezondheid. De start van het project is begin 2019. Gedurende het traject zullen verschillende gegevens gemonitord worden voor onderzoek, onder andere de DDD en de antibiotica-resistentieniveaus zullen worden gemeten.

Hoe kan ik meedoen?
Meedoen is heel eenvoudig en gratis. Maak je interesse kenbaar bij ons via Heleen Prinsen of Janine Roemen. Klik hier voor meer informatie over het project.

Dit project wordt mogelijk gemaakt door ZonMw, uitgevoerd door ZLTO, Faculteit Diergeneeskunde Utrecht en IRAS en ondersteund door de POV.

 

Bron: ZLTO