LTO vakgroep Kalverhouderij zoekt versterking

Eind dit jaar ontstaat er een vacature in de landelijke vakgroep Kalverhouderij van LTO Nederland. De vakgroep zoekt daarom een nieuwe bestuurder.

De kalverhouder die LTO zoekt moet in staat zijn om doelgericht en goed met anderen samen te werken, de vraagstukken van de sector te kennen en een brede blik te hebben op politieke en maatschappelijke ontwikkelingen en daarmee op te komen voor de belangen van de kalverhouders. In verband met een goede verdeling over aandachtsgebieden gaat de voorkeur uit een vleeskalverhouder (blank of rosé) vanuit het noorden van het land, maar andere geïnteresseerde kalverhouders worden zeker ook uitgenodigd om te reageren.

Leden kalverhouders die interesse hebben in de functie van bestuurslid van de landelijke vakgroep, kunnen tot 1 november reageren door een e-mail met CV te sturen naar Gineke van Don, directiesecretaris van LTO Nederland (gvdon@lto.nl). Voor nadere informatie over de inhoud en procedure kan contact worden opgenomen met Mark Heijmans, thema coördinator van LTO Nederland (mheijmans@lto.nl en 06 32271066). Het volledig functieprofiel is te vinden op www.lto.nl.

Bron: LTO Kalverhouderij