Excursie bij de slagerij van horeca groothandel Sligro

  • Vleesveehouderij

Ben jij benieuwd naar wat Sligro verwacht van leveranciers, waarom zij met bepaalde concepten werken, hoe de horeca markt zich ontwikkelt en hoe je hier op in kunt spelen? Ga dan op maandag 7 november met andere ondernemers op bezoek bij Slagerijen Kaldenberg.

veehouder-van-diest-71

Deze is te vinden in 35 Nederlandse en in 3 Belgische Sligro vestigingen en zorgt voor bevoorrading van de bezorgservices van deze horeca groothandel. Eén van hun merken is Natuurvlees afkomstig van Nederlandse runderen.

Bij het bezoek wordt verteld over Slagerijen Kaldenberg en de vleesverkoop vanuit Sligro, waaraan je moet voldoen om vlees te kunnen leveren en hoe de vraag vanuit de horeca zich ontwikkelt. We wisselen van gedachten over voordelen van Nederlands ten opzichte van buitenlands vlees, het verschil in kwaliteit van vleessoort-/ras en dergelijke. Daarnaast krijg je een rondleiding binnen de hoofdslagerij. Tot slot blikken we met elkaar terug op de leerpunten en interessante kansen voor jou en de Nederlandse vleesveesector. Geïnteresseerd ? Meld je nu meteen aan.

Praktische informatie: maandag 7 november 2022 van 13.00 tot 16.00 uur in Vuren.

Het belooft een mooie excursie te worden. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. De eigen bijdrage voor deelname is €15 excl. BTW per persoon.

(De excursie is onderdeel van het project Kijk in de Keten voor rundvlees van de Vleesvee Academie. Dit is een initiatief van Stichting VleesveeNL, waarbij met educatie en onderzoek wordt bijgedragen aan het verduurzamen en versterken van de marktpositie van Nederlands rundvlees. De LTO Vakgroep Vleesveehouderij is één van de organisaties in het bestuur van Stichting VleesveeNL).