Ambassadeur

Val je buiten onze reguliere lidmaatschappen, maar draag je LTO Noord en de landbouwsector een warm hart toe? Word dan donateur, of zoals wij dat noemen: Ambassadeur!

Val je buiten onze reguliere lidmaatschappen, maar draag je LTO Noord en de landbouwsector een warm hart toe? Word dan donateur, of zoals wij dat noemen: Ambassadeur!

Was je eerder lid van LTO Noord, maar val je nu formeel niet meer in één van onze lidmaatschapscategorieën? Of onderschrijf je het belang van onze inzet voor de sector en wil je daar een bijdrage aan leveren? Dan is een Ambassadeurschap iets voor jou.

Jouw verbondenheid met onze vereniging is niet alleen goed voor onze leden, het is goed voor ons allemaal. Want hoe groter we als verenging zijn, hoe sterker we staan en hoe meer we kunnen bereiken. 

Als Ambassadeur betaal je een vaste basisbijdrage van € 60,- per jaar. Wil je actief zijn/blijven binnen één van onze afdelingen, dan komt daar een afdelingsbijdrage van € 40,- per jaar bij. Je kunt in dat geval deelnemen aan álle activiteiten van de afdeling, inclusief de mogelijkheid om een bestuursfunctie te bekleden.

Als Ambassadeur ontvang je standaard verenigings- en sectornieuws van ons. Daarnaast heb je de mogelijkheid  om tegen een kortingstarief een abonnement op de Nieuwe Oogst te nemen via uitgeverij AgriPers. Wij regelen dit voor je. Zo blijf je altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in onze sector!

Neem voor vragen vrijblijvend contact op met het Relatiebeheerteam van LTO Noord. Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijk gesprek in te plannen, waarin wij jou meer kunnen vertellen over wie we zijn en wat we voor jou kunnen betekenen. Onze contactgegevens zijn: relatiebeheer@ltonoord.nl, telefoon: 088-888 66 66. Of vul voor vragen het onderstaande contactformulier in.

Dit formulier vraagt jou om jouw naam en e-mail adres zodat wij met jou kunnen communiceren. Jouw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt.

Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Ja, informeer mij over een lidmaatschap