lucht, tak, realiteit

AAJK organiseert inspiratieavond over bedrijfsopvolging

Bent u een boer zonder opvolger of een persoon die opzoek is naar een bedrijf voor eventuele overname dan is deze avond echt wat voor u!

Aeres Agrarisch Jongeren Kontakt (AAJK) organiseren op 20 maart 2019 een avond over “bedrijfsopvolging buiten familie verband”. Naast inspirerende sprekers, wordt er ook gelegenheid gecreëerd om opvolgers en boeren aan elkaar voor te stellen. De sprekers van de avond zijn o.a. NAJK, Flynth en de Rabobank. Na de sprekers is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een drankje.

Tijd en locatie
De avond zal plaats vinden in het DU-gebouw van de Aeres Hogeschool in Dronten. De inloop vindt plaats vanaf 19:30 uur met koffie/thee en vanaf 20:00 uur zal de avond van  start gaan. Opgeven kan via: aajk.hogeschool.dronten@aeres.nl.

LTO Noord stimuleert het verbinden van huidige en toekomstige ondernemers, zo ook in het project Startersboerderij, waar van burger tot boer, een concept wordt ontwikkeld om starters te helpen bij het opzetten van een eigen boerderij.