Deelt u uw ideale veehouderij van de toekomst met ons?

De zomer is vaak een tijd waarop de boog wat minder gespannen is.

Veel mensen gaan op vakantie; al dan niet naar een ver land. Voor boeren en tuinders is het vaak de tijd van werken op het land, oogsten en de vruchten plukken van wat eerder gezaaid is. Maar je neemt wellicht wat eerder de tijd om er met je gezin of familie op uit te gaan. Of om wat te luieren of te dagdromen…

Ideale veehouderij
Vanuit de portefeuille Gezonde Dieren hebben wij aan onze landelijke, dierlijke vakgroepen gevraagd om deze zomer ook te dagdromen. Uit deze dagdromen zou een mooie ambitie kunnen ontstaan, over de sectoren heen. Hoe ziet de ideale veehouderij er uit in Nederland in 2025 of in 2030? 

De landelijke dierlijke vakgroepen stelt zich deze vraag. Als boerin wil ik graag dat mijn Nederlandse product van uitmuntende kwaliteit is en ook zo erkend wordt. Dat mijn stallen en dieren een positieve bijdrage leveren aan de omgeving. Door het ondersteunen van een prettige leefomgeving. Wilt u met ons meedenken, uw dagdromen met ons delen? Heel graag! Neem contact op met een van uw vakgroepleden. Wij vinden uw stem zeer belangrijk.


Praat mee

Om mee te kunnen discussiëren dient u eerst in te loggen.