Training communicatie en omgevingsmanagement bij vergistingsprojecten

Op woensdag 29 maart organiseert Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) de training ‘Communicatie en omgevingsmanagement bij vergistingsprojecten’. Voor het slagen van een vergistingsproject, is de directe omgeving van groot belang. Om professionals te helpen bij het managen van de omgeving, is deze training ontwikkeld. De opgedane kennis en vaardigheden dragen bij aan het voorkomen of tegemoetkomen van weerstand. Zodat vergistingsprojecten sneller en met meer draagvlak gerealiseerd worden.

Middels diverse modellen, theorieën en praktijkoefeningen maakt u zich de vaardigheden van projectcommunicatie en omgevingsmanagement eigen. Na de training heeft u een communicatie- en omgevingskalender voor uw project, die u direct in kunt zetten.

Een initiatief van de RVO
Deze training is onderdeel van het MVI Skills Lab: het opleidingsaanbod van het programma Maatschappelijk Verantwoord Innoveren Energie (MVI-Energie). MVI-Energie heeft tot doel om sociaalwetenschappelijke kennis toepasbaar te maken binnen de duurzame energiesector. Dit programma is onderdeel van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Informatie en aanmelden
U vindt hier de uitnodiging met praktische informatie en het programma. De training vindt plaats op woensdag 29 maart (09.00-17.00 uur) in Utrecht (adres volgt nog). De kosten voor de training zijn 50-200 euro, afhankelijk van het aantal deelnemers. U kunt zich via dit formulier aanmelden.