Uitnodiging webinar 'Actualiteiten rondom pensioen'

Als u werkgever bent in de land- en tuinbouw dan bouwen uw werknemers pensioen op bij het bedrijfspensioen BPL Pensioen. Het is daarom goed dat u op de hoogte bent van de actualiteiten die spelen rondom BPL Pensioen. We praten u hier graag over bij middels een gratis webinar!

Op dinsdag 3 maart om 14.00u gaat Maartje Jager (adviseur bij de Werkgeverslijn) in gesprek met Jelmer Leenstra (pensioenconsulent bij BPL Pensioen) over de ontwikkelingen bij het pensioenfonds. Aan bod komt de financiële situatie van BPL Pensioen. Ook wordt er besproken wat er in 2020 gaat veranderen, zoals het incassobeleid en de invoering van e-Herkenning. De webinar duurt maximaal 45 minuten.

Wilt u meer weten? Van harte welkom om de webinar te volgen! U kunt zich aanmelden via het formulier op de website van de Werkgeverslijn. Daar vindt u tevens meer informatie over het volgen van een webinar. Ook als u niet in de gelegenheid bent om de webinar live te volgen, maar deze graag later terug wilt kijken kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier.