Interactieve avond over PR, communicatie en sociale media

Locatie
Boerderij Leuterveld, Rijndijk 6, 3962 MX Wijk bij Duurstede
Tijd
20:00 - 22:30 uur

PR, sociale media en communicatie: af- of aanhaken?

LTO Noord Vrouw & Bedrijf Utrecht organiseert samen met LTO Noord afdelingen Bunnik/Houten en Kromme Rijn en Heuvelrug, een interactieve avond over PR, communicatie en sociale media. O.a. met Caroline van der Plas.

Caroline van der Plas, journalist en agrarisch communicatiespecialist, zal een inleiding verzorgen rond communicatie in het algemeen en pr & sociale media in het bijzonder. Zij heeft in 2015 het sociale mediaproject @boerburgertweet opgericht.
Zij zal inzichten geven in de werking van communicatie en aan de hand van praktijkvoorbeelden laten zien waarom communicatie succesvol kan zijn of juist niet.
Caroline stelt: “Vertel je eigen verhaal, anders doet een ander het”.

Hoe het mechanisme van communicatie werkt in pr en sociale media zal aan de orde komen evenals do’s en don’t. Er zijn talloze pr-initiatieven ‘in de lucht’. Er wordt ontzettend veel mooi werk verricht door velen van ons. Sommige initiatieven richten zich op het zenden van informatie, anderen op de dialoog of een combinatie van beide. Welke initiatieven zijn er zoal, hoe werken ze, wat is hun visie en wat past bij u als agrariër?

In het tweede deel van de avond zullen twee collega-agrariër uit de regio aan het woord komen. Wilma van der Louw is bestuurder en deelnemer in het project Kromme Rijn Boert en Teelt bewust (www.krommerijnboertenteeltbewust.nl).
Lisette de Lange heeft een biologische melkgeitenhouderij rel="noopener noreferrer" in Leersum (www.melkgeitenhouderijzuylestein.nl).
Beiden zijn actief in het promoten van de agrarische sector en hun eigen bedrijf. Zij zullen uit eigen ervaringen vertellen, positief en wellicht ook negatief.

Er zal voldoende ruimte zijn voor uw vragen en we hopen dat u aan het eind van de avond naar huis gaat met antwoord op de vraag: ga ik afhaken of aanhaken?

Wij rekenen op u komst!

LTO Noord Vrouw en Bedrijf Utrecht
LTO Noord afdeling Bunnik/Houten
LTO Noord afdeling Kromme Rijn en Heuvelrug