Dromen, denken, durven en doen!

Locatie
“Vers van Voorne” Konneweg 4b, 3234 KG Tinte
Tijd
10:30 - 17:00 uur

Geef u hier voor 13 april a.s. op

Agrarische Themadag LTO Noord Vrouw en Bedrijf Zuid Holland i.s.m. Agrarische commissie Vrouwen van Nu Zuid Holland.

Op deze dag zijn we te gast op het bedrijf van Jan Varekamp hij is het gezicht achter “Vers Van Voorne” en het telen van mooie groene voedselproducten is hem zogezegd ‘met de paplepel in gegoten’. Niet vreemd dus dat Jan zijn passie ligt bij het telen van voedsel en hij daar ook stappen mee wil maken voor de toekomst.

Anneke Lugtenburg en haar man produceren akkerbouw producten voor de “Proefschuur” Voorne Putten. De Proefschuur is een jonge dynamische organisatie van boeren en tuinders die in september 2017 is gestart met het leveren van heerlijke producten van Voorne-Putten.
Wat wil je nog meer dan een heerlijk vers product, wat “om de hoek” geteeld is?
Dat kan, want onder de naam “De Proefschuur” worden aardappels, groenten en fruit aangeboden die op Voorne-Putten geteeld worden. Lekker vers en van dichtbij, dus Voorne-Putten op je bord!

Kosten: € 25 euro p.p.(inclusief koffie/thee, lunch en ‘s middags rondleiding). Graag contant betalen bij binnenkomst. 

Opgave t/m 12 april 2019 bij Yvonne Verhorst, door te klikken op bovenstaande button, onder vermelding van uw NAW gegevens en het telefoonnummer waarop u te bereiken bent. Telefonisch opgeven kan via M 06-18412123.

LTO Noord Vrouw en Bedrijf Zuid Holland