Welke jas trek ik vandaag aan?

Locatie
Dorpshuis Agricola, Heerestraat 21, 9953 PH te Baflo
Tijd
20:00 - 22:30 uur

Meld je hier aan.

LTO Noord afdeling Het Hogeland en LTO Noord Vrouw&Bedrijf Groningen organiseren een avond voor alle vrouwelijke (mede)ondernemers en partners. U bent van harte uitgenodigd.

De avond zal in het teken staan van de vele rollen die vrouwen vervullen op het agrarisch bedrijf. Elke rol vraagt om een andere passende jas. Het ene moment is dat als gesprekspartner met een externe partij. Het andere moment als gesprekspartner en luisterend oor aan de keukentafel. Op weer een ander moment vervullen velen van ons de rol van collega op een werkplek buitenshuis. En o ja, we staan ook op het schoolplein tussen de andere luizenmoeders en in de winkel als kritische consument. Of... vul het zelf maar in, welke rollen vervullen wij allemaal?

En dan rijst de vraag: hoe houden we dat leuk, hoe doen anderen dat en kunnen we van elkaar leren? Waar zitten de valkuilen en waar de energiebronnen?
We hebben Agrarisch coach Lianne Veenstra uitgenodigd om met ons, vanuit haar ervaring en expertise, aan de slag te gaan. Lianne Veenstra, opgegroeid op een akkerbouwbedrijf, kent de agrarische sector en het platteland van binnenuit. Sinds 2009 is zij zelfstandig agrarisch coach en trainer.

We vinden het handig te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. U kunt zich aanmelden d.m.v. bovenstaande button of als dat niet lukt via ltohethogeland@gmail.com.

Met vriendelijke groeten,

Namens LTO Noord afdeling Het Hogeland, Carin Gaaikema
Namens LTO Noord Vrouw&Bedrijf Groningen , Bianca van Valkengoed