Inspiratiebijeenkomst Vrouw & Bedrijf, ontdek je bestuurlijke kwaliteiten

Sta eens stil bij je kwaliteiten als agrarisch onderneemster, boerin of partner in het bedrijf. Kwaliteiten die je ook goed kunt inzetten en ontwikkelen in bestuursfuncties bij LTO Noord.

LTO Noord Vrouw & Bedrijf nodigt je uit voor een inspiratiebijeenkomst op 1 februari 2018 en daagt je uit om na te denken over de meerwaarde die een bestuurlijke functie jou en het bestuur kan bieden. Tijdens een interactieve workshop ontdek je waar jouw kracht ligt en over welke competenties je beschikt. Hoe zet je deze in en wat is jouw ambitie?

Willemien Koning vertelt over haar ervaringen in het bestuurswerk en de belangrijkste stappen die ze daarin heeft gezet. De bijeenkomst wordt geleid door Sacha Kramer, programmabegeleider van de LTO Noord Academie.

Locatie : De Klok, Grotestraat 84 7151 BD Eibergen
Tijdstip : 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) 

Sacha Kramer is zelfstandig ondernemer. Ze heeft een achtergrond in de marketing communicatie en heeft zich ontwikkeld richting training en coaching. Sacha heeft ondernemers begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling en faciliteert workshops en bijeenkomsten voor verschillende bedrijven. Daarnaast geeft ze les op de Hogeschool van Amsterdam.

Aanmelden:
Graag aanmelden via: digitale aanmeldformulier (u ontvangt een bevestiging in uw mailbox). Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar VOL=VOL!

Voor meer informatiekunt u contact opnemen met:
Miranda Nolten-Westerhof E: miranda.noltenwesterhof@gmail.com of
KarolienHupkes E: hippekoe@hotmail.nl

Laat je inspireren! Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten.

LTO Noord Vrouw & Bedrijf