Cursus Economische Vorming voor Agrarische Vrouwen Texel (EVAV 3.0)

LTO Noord Vrouw&Bedrijf en LTO Noord afdeling Texel organiseert in januari 2020 een tweede cursus Economische Vorming Agrarische Vrouwen 3.0. Het maximum aantal deelnemers is inmiddels bereikt. Mocht je je nog willen aanmelden dan word je op de reservelijst geplaatst.

In samenwerking met Flynth Adviseurs en Accountants is er een mooie cursus van vijf avonden ontwikkeld. Hierin kun je gerichte kennis opdoen en je positie als agrarisch ondernemer en/of meewerkend partner versterken.

Cursusdata:

maandag 6 januari
maandag 20 januari
maandag 3 februari
maandag 17 februari
maandag 2 maart

Tijd van 19.30 tot 22.00 uur

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

Wat voor een gesprekspartner ben jij? Soorten ondernemers & bedrijven. Financiële boekhouding, kengetallenanalyse, opbouw accountantsrapport.
Ondernemingsvormen, het vergroten van inzicht in financiële/fiscale termen en belastingen & verzekeringen. Financieringsvormen, inzicht rentetarieven, hoe ga je voorbereid een gesprek met de bank aan? Strategie, bedrijfsontwikkeling en innovatie van je bedrijf en de sector. En wat is jouw ontwikkeling hierin?

Daarnaast is er een mogelijkheid om zelf onderwerpen aan te dragen.

Kortom, een mooi programma om jezelf en je bedrijf verder te ontwikkelen en ervaringen met anderen te delen!

Meld je hier aan.  (let op: het maximum aantal deelnemers is inmiddels bereikt. Er wordt een reservelijst gehanteerd)