Landschap Zuid-Holland

Cursus Economische Vorming voor Agrarische Vrouwen Zuid-Holland (EVAV 3.0)

LTO Noord Vrouw&Bedrijf nodigt jou uit om deel te nemen aan de cursus Economische Vorming Agrarische Vrouwen 3.0

In samenwerking met Flynth Adviseurs en Accountants is een mooie cursus van vijf avonden ontwikkeld. Hierin kun je gerichte kennis opdoen en je positie als agrarisch ondernemer en/of meewerkend partner versterken. De cursus wordt gegeven door Hans Verweij van Flynth Adviseurs en Accountants op hun locatie in Alphen aan den Rijn.

Cursusdata:

Woensdag 18 september
Woensdag 2 oktober
Woensdag 16 oktober
Woensdag 30 oktober
Woensdag 13 november

De volgende onderwerpen komen aan de orde: Wat voor een gesprekspartner ben jij? Soorten ondernemers & bedrijven. Financiële boekhouding, kengetallenanalyse, opbouw accountantsrapport. Ondernemingsvormen, het vergroten van inzicht in financiële/fiscale termen en belastingen & verzekeringen. Financieringsvormen, inzicht rentetarieven, hoe ga je voorbereid een gesprek met de bank aan? Strategie, bedrijfsontwikkeling en innovatie van je bedrijf en de sector. En wat is jouw ontwikkeling hierin?
Daarnaast is er een mogelijkheid om zelf onderwerpen aan te dragen.

Kortom een mooi programma om jezelf en je bedrijf verder te ontwikkelen en ervaringen met anderen te delen! Daarnaast is er een mogelijkheid om zelf onderwerpen aan te dragen.

Wil je dit niet missen? Meld je dan snel aan (er zijn 15 plaatsen beschikbaar, zodra dit aantal is bereikt wordt er met een reservelijst gewerkt.). Let op: Vol=Vol. 

Aanmelden kan via deze link.

Locatie:

Flynth Adviseurs en Accountants, Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn

Cursusleider:

Hans Verweij

Tijd:

20.00 – 22.00 uur

Kosten:

LTO Noord leden €170. Is je bedrijf geen lid en wil je toch deelnemen dan kost de cursus €200