LTO vrouw en bedrijf

Word jij onze nieuwe provinciaal voorzitter?

LTO Noord Vrouw&Bedrijf is op zoek naar twee provinciaal voorzitters, één woonachtig in Friesland en één woonachtig in Gelderland.

Wil jij je als provinciaal voorzitter inzetten voor de commissie Vrouw & Bedrijf en sta je achter onze visie? Wij zijn op zoek naar kandidaten met een breed netwerk (of die bereid zijn dit te creëren), die communicatief vaardig zijn en open staan om (nieuwe) verbindingen te leggen binnen en buiten de organisatie. De commissie richt zich op alle agrarische vrouwen binnen LTO Noord en houdt zich bezig met ervaringen delen en kennis en positie versterken.

Als provinciaal voorzitter ben je drie dagdelen per maand beschikbaar en zelf afkomstig van een agrarisch bedrijf.

Ben jij resultaatgericht, ondernemend en wil je graag deel worden van ons bestuur? Dan nodigen wij jou graag uit om te reageren! Je motivatie en CV kun je mailen naar Anneke Venema, avenema@ltonoord.nl. De reactietermijn loopt tot 25 januari a.s. 

Klik hier voor de taakomschrijving