Welke jas trek ik vandaag aan?

LTO Noord afdeling Het Hogeland en LTO Noord Vrouw&Bedrijf Groningen organiseren op 14 november a.s. een avond voor alle vrouwelijke (mede)ondernemers en partners.

De avond zal in het teken staan van de vele rollen die vrouwen vervullen op het agrarisch bedrijf. Elke rol vraagt om een andere passende jas. Het ene moment is dat als gesprekspartner met een externe partij. Het andere moment als gesprekspartner en luisterend oor aan de keukentafel. Op weer een ander moment vervullen velen van ons de rol van collega op een werkplek buitenshuis. En o ja, we staan ook op het schoolplein tussen de andere luizenmoeders en in de winkel als kritische consument. Of... vul het zelf maar in, welke rollen vervullen wij allemaal?

Wij zien u graag op donderdag 14 november om 20.00 uur in Dorpshuis Agricola, Heerestraat 21, 9953 PH te Baflo.

Klik HIER voor meer informatie en aanmelden.

Met vriendelijke groeten,

Namens LTO Noord afdeling Het Hogeland, Carin Gaaikema 06-46437088
Namens LTO Noord Vrouw&Bedrijf Groningen, Bianca van Valkengoed 06-22757699