Cursus Economische Vorming voor Agrarische Vrouwen Gelderland (EVAV 3.0)

LTO Noord Vrouw&Bedrijf nodigt jou uit om deel te nemen aan de cursus Economische Vorming Agrarische Vrouwen 3.0.

Wij organiseren een cursus van vijf avonden waarin je gerichte kennis op kan doen en je positie als agrarisch ondernemer en/of meewerkend partner kan versterken. De avonden worden gegeven door Jan Ruesink van Flynth Adviseurs en Accountants.  

Cursusdata:
Donderdagavond 5 maart 2020
Donderdagavond 12 maart 2020
Donderdagavond 19 maart 2020
Donderdagavond 26 maart 2020
Donderdagavond 2 april 2020

Locatie: kantoor Flynth in Groenlo
Cursusleider: Jan Ruesink
Aanvang: 20.00-22.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)
Kosten: LTO Noord leden €170; Is je bedrijf geen lid en wil je toch deelnemen dan kost de cursus €200

De volgende onderwerpen komen aan de orde: Wat voor een gesprekspartner ben jij? Soorten ondernemers & bedrijven. Financiële boekhouding, kengetallenanalyse, opbouw accountantsrapport. Ondernemingsvormen, het vergroten van inzicht in financiële/fiscale termen en belastingen & verzekeringen. Financieringsvormen, inzicht rentetarieven, hoe ga je voorbereid een gesprek met de bank aan? Strategie, bedrijfsontwikkeling en innovatie van je bedrijf en de sector. En wat is jouw ontwikkeling hierin?

Daarnaast is er een mogelijkheid om zelf onderwerpen aan te dragen. Kortom, een mooi programma om jezelf en je bedrijf verder te ontwikkelen en
ervaringen met anderen te delen!

Wil je dit niet missen? Meld je dan snel aan via het digitale aanmeldingsformulier of via https://www.ltonoord.nl/evav-gelderland.

Er zijn maximal 12 plaatsen beschikbaar.