netwerk

Netwerkdag Vrouw en Bedrijf 2020

Trending topics in Agro. Dat is het thema van de netwerkdag van LTO Noord Vrouw & Bedrijf die dit jaar gehouden wordt op vrijdag 6 maart in Bunschoten-Spakenburg. Trends op het platteland. Hoe zien ze er uit en hoe kun je daarop inspelen met je bedrijf en met je gezin? Je bent van harte welkom op deze gezellige en leerzame netwerkdag!

Locatie

De Eemlandhoeve, Bisschopsweg 7, 3752 LK Bunschoten-Spakenburg

Inloop

Vanaf 9:45 uur

Programma

10:15 - 15:45 uur

Kosten

€10,- voor leden en €25,- voor niet-leden (factuur wordt achteraf verstuurd)

Trendwatcher Gea Bakker van de Rabobank neemt ons mee in een interactieve workshop over de trends die ze bij de Rabobank zien in de agrarische sector. De agrarische sector is volop in beweging. Dat weet u, als ondernemer, als geen ander. Ons motto is; De landbouw is niet het probleem, maar onderdeel van de oplossing. Hoe kunnen we hier de komende decennia op inspelen?

Hans van den Heuvel, directeur van LTO Nederland neemt ons mee in de trends en ontwikkelingen in het lobbywerk. Hoe zorg je voor de beste resultaten voor de agrarische sector?

Naast deze interessante sprekers bestaat het programma uit workshops en uiteraard een netwerklunch, waar je kennis en ervaring kunt delen.

Programma:
Klik hier voor het programma en informatie over de te volgen workshops.

Aanmelden:
Meld je aan via deze link. Let op vol = vol.
Je kunt twee workshops volgen, geef bij aanmelding je voorkeur vast door: