Even voorstellen Provinciaal voorzitter Vrouw & Bedrijf Flevoland

Graag wil ik mij even voorstellen; ik ben Anita Huijsmans - Rademaker, voorzitter Vrouw & Bedrijf Flevoland.

Geboren en opgegroeid op een akkerbouwbedrijf in Swifterbant. Getrouwd met Toine Huijsmans, moeder van twee zoons van 16 en 20 jaar, waarvan de oudste de MAS in Emmeloord volgt om mogelijk het bedrijf in de toekomst over te nemen.

Wij wonen op een akkerbouwbedrijf in Dronten. Daarnaast werk ik bij Bergman Clinics Oogziekenhuis in Lelystad en soms in Emmeloord. In mijn vrije tijd zing ik bij een popkoor, wandel graag (o.a. het Pieterpad en klompenpaden), fiets, doe aan yoga en fitness en zit in een studieclub voor zowel veehouders als akkerbouwers in Flevoland. 

De agrarische sector heeft mij altijd geboeid. Daarom vind ik het leuk om samen met de andere 8 provinciale voorzitters binnen LTO Noord Vrouw & Bedrijf mij bezig te houden om de belangen te behartigen voor alle vrouwelijke (mede) ondernemers in Flevoland.

Voor jullie vragen, suggesties voor activiteiten, excursies of andere dingen, app, bel of mail mij dan.

Ook ben ik op zoek naar iemand die het leuk vindt om samen te sparren over actuele zaken en samen met mij activiteiten te organiseren binnen Flevoland. Voor meer informatie kun je mij altijd appen, bellen of mailen!

Hartelijke groet,

Anita Huijsmans
M 06-20 68 56 81
anita@huijsmansakkerbouw.nl