Even voorstellen: provinciaal voorzitter Vrouw&Bedrijf Zuid-Holland

Mijn naam is Lobke van Oorschot-Coppens en ik ben sinds 1 januari jl. de nieuwe provinciaal voorzitter Zuid-Holland van de LTO Noord Cie Vrouw & Bedrijf.

Ik ben 43 jaar, getrouwd met Frank en mama van Emma (9 jaar), Elise (8 jaar) en Thom (5 jaar). We wonen met ons gezin op een akkerbouwbedrijf in Achthuizen op Goeree-Overflakkee. Ik woon inmiddels alweer ruim 11 jaar met veel plezier op Goeree-Overflakkee, maar ik ben opgegroeid op het akkerbouwbedrijf van mijn ouders in Noordhoek in West-Brabant.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Opleidingsmanager bij het Groenten en Fruit Groothandelsfonds in Zoetermeer. Daarnaast ben ik raadslid voor het CDA bij ons op het eiland met o.a. de portefeuilles Landbouw & Visserij, Onderwijs, Arbeidsmarkt & Werkgelegenheid, Sociaal Domein en Cultuur. Ook ben ik voorzitter van de Raad van Toezicht van de RGO, een openbare school voor voortgezet onderwijs bij ons op het eiland.

Aangezien ik in diverse functies gewerkt heb binnen de groene sector zijn de vraagstukken en uitdagingen in de land- en tuinbouw mij zeker niet onbekend. Na mijn studies in Tilburg en Wageningen heb ik een aantal jaren gewerkt als onderzoeker bij Wageningen UR. Daarna heb ik 6 jaar gewerkt als Specialist Kennis & Innovatie bij de ZLTO in Tilburg (en later in Den Bosch). En hierna heb ik 5 jaar gewerkt als Hogeschool Docent en Programmamanager bij HAS Hogeschool in Den Bosch.

Kortom, ik hoop vanuit mijn achtergrond en expertise een bijdrage te kunnen leveren aan LTO Noord en haar leden. Ik kom graag met jullie in contact en het lijkt me goed en interessant om gezamenlijk activiteiten te organiseren voor de leden van LTO Noord.

Met vriendelijke groet,

Lobke van Oorschot-Coppens
lobke_coppens@hotmail.com

 

 

Praat mee

Om mee te kunnen discussiëren dient u eerst in te loggen.