taart LTO NOord

Tot ziens op 28 maart bij onze ledendag in regio Oost!

Noem een thema en wij zijn er als vereniging LTO Noord mee bezig.

Bodem, water, lucht, voedselveiligheid, dierenwelzijn of verkeer. Noem een thema en wij zijn er als vereniging LTO Noord mee bezig. Ik zeg bewust vereniging, want dat wordt soms nog wel eens vergeten. Dat we als leden samen de vereniging LTO Noord vormen en vorm geven.

Sterker
Dat gevoel wordt bij mij sterker, nu onze ledendag, Dag van Oost, rap dichterbij komt. Nu donderdag is het al zover. Vergeet u zich niet aan te melden?
Op zo’n dag krijg je altijd een goed beeld van wat ons bindt, draait het om samenhorigheid, een vleugje humor en delen wat je sterk maakt, waar je energie van krijgt als ondernemer. 

Eigenwijs zijn

Want ons thema dit jaar – ’t Kump wel goed – gaat ook over ‘doorgaan bij tegenslag, veerkracht tonen, eigenwijs zijn, geloof in jezelf en je eigen ondernemerschap’. De drie sprekers op onze ledendag gaan ons inspireren met hun verhalen over hoe samenwerken sterker maakt, het navolgen van een droom, eigen koers varen, ondernemerschap. Verhalen die we af en toe nodig zijn om onze eigen kracht te zien.
En die kracht wordt nog sterker als we samen de schouders zetten onder de uitdagingen die op ons af komen. Daar hoort voor mij een ledendag, het samen komen en samen een vereniging vormen, bij.

We spreken elkaar!
Aanmelden kan via dit formulier.
 

Ben Haarman

Ben Haarman

Regiovoorzitter Oost; thema's: Algemene Zaken (o.a. visie, strategie, organisatie en ledenbetrokkenheid) en Landelijk Gebied (o.a. ruimtelijke ordening, verkeer, vitaal platteland).

Naar alle weblogs van Ben Haarman

Praat mee

Om mee te kunnen discussiëren dient u eerst in te loggen.