Melkgeitenhouderij en GLB-beleid

De afgelopen weken heeft u uw invloed uit kunnen oefenen. Door middel van het stemmen bij de Tweede Kamer-verkiezingen kunt u een draai geven aan de politieke richting en aan de invulling van het beleid.

Dat is belangrijk, want deze mensen bepalen voor een deel onze (boeren)toekomst. Ik neem aan dat u allen verstandige keuzes hebt gemaakt.

Een andere belangrijke rol voor de Nederlandse Land- en Tuinbouw ligt in Brussel. Daar ligt nu het toekomstige GLB-beleid ter inzage. Als u denkt dat het u of uw bedrijf niet raakt, dan wil ik u vragen om deze 14 argumenten eens te lezen.

Via internet kunt u een vragenlijst invullen om u betrokkenheid en invloed groter te maken. Er is al een voorbeeldformulier ingevuld met adviesteksten. Wel handig als u uw eigen woorden hiervoor gebruikt. De vakgroep heeft op hoofdlijnen al een reactie gegeven, maar roept u allen op om dat ook individueel te doen. Ook LTO Nederland zal als organisatie nog reageren, maar soms weegt de macht van de aantallen net wat zwaarder.

Jeannette van de Ven

Jeannette van de Ven

Voorzitter LTO vakgroep Melkgeitenhouderij, portefeuillehouder 'Gezonde dieren'

Naar alle weblogs van Jeannette van de Ven

Praat mee

Om mee te kunnen discussiëren dient u eerst in te loggen.