Oproep aan leden: neem deel aan landbouwdebatten

In deze tijden van verkiezingen zijn er veel bijeenkomsten waar gepraat wordt over de land- en tuinbouw. Een gemiste kans als hier geen boeren en tuinders aan deelnemen.

Het is zinvoller om mét ons te praten dan over ons, als je tenminste tot een gezamenlijke route wilt komen. Als dat niet het geval is dan moet je ons inderdaad niet uitnodigen. Er zijn veel verkiezingsdebatten waarin de land- en tuinbouw een belangrijke rol speelt. Ik wil u dan ook allen oproepen om hierbij aanwezig te zijn. Het is niet te doen om dit alleen van bestuurders te vragen. Juist de lokale ondernemers kennen de politieke situatie en de kleuring ter plaatste. Zij weten waar de pijnpunten liggen en wat de hoofdpijndossiers zijn. Maar juist ook deze ondernemers kunnen oplossingen bieden, kunnen mede invulling geven aan de Provinciale beslissingen. Dus laat uw stem horen, niet alleen op 20 maart, maar liefst ook al daarvoor.

Nog een andere bijeenkomst waar het gaat over de landbouw is het symposium van het Kennis platform Veehouderij en Gezondheid. Ook daar staan, tot mijn verbazing, maar een handje vol boeren op de gastenlijst. Ik ga er woensdag in ieder geval wel naar toe. Om juist ook daar het boerengeluid te laten horen. Maar ik kan nog wel wat collegiale ondersteuning gebruiken. Klik HIER voor meer informatie.

 

Praat mee

Om mee te kunnen discussiëren dient u eerst in te loggen.