LTO Academie: ontwikkelprogramma ‘Jong Leren Besturen’

  • Regio Noord
  • Regio Oost
  • Regio West
  • LTO Noord

LTO Academie heeft voor jou als Jonge bestuurder onder de 35 jaar het ontwikkelprogramma ‘Jong Leren Besturen’ (JLB). In dit ontwikkelprogramma heb je alle ruimte om het bestuurdersvak te leren kennen en je netwerk te vergroten.

Werken aan je persoonlijke, professionele en bestuurlijke ontwikkeling!

Daarnaast doe je veel bestuurlijke vaardigheden op en kennis over nieuwe ontwikkelingen in de sector. Het levert je meer contacten op met jonge en ervaren bestuurders. Het Jong Leren Besturen programma is er voor jou als je meer wilt betekenen voor de sector en een goede gesprekspartner wilt worden voor leden, overheden en organisaties met andere belangen.

Kosteloze deelname

We bieden jou als LTO bestuurder dit waardevolle programma helemaal kosteloos aan. Een unieke kans, die je niet kunt laten lopen als dit programma bij je past. Het levert je veel op; zowel persoonlijk als in de rol van bestuurder. Het JLB programma doorloop je samen met deelnemers vanuit LTO Noord, ZLTO,  LLTB en de verschillende (regionale) AJK’s. Zo bouw je een netwerk op door het hele land!

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in het LTO Jong Leren besturen programma? Dan vind je meer informatie op onze website

Aanmeldingsprocedure

Je kunt je met motivatie aanmelden via onze site. Een selectiegesprek met intake maakt deel uit van de procedure. Zo kunnen we van beide kanten bekijken of deze opleiding bij jouw ontwikkelbehoefte past.

Tip!

Wellicht goed om te weten dat werkgevers veelal bereid zijn de te investeren tijd (deels) voor hun rekening te nemen, omdat ze persoonlijke ontwikkeling van werknemers willen ondersteunen.

Vragen?

Heb je vragen, stuur een mailtje naar info@ltoacademie.nl of neem telefonisch contact op met Regina van Veldhuizen, 06-83891755.

Bron:

LTO Academie