Sluit je ook aan!

Wij zijn LTO Noord.
Dé belangenvereniging van boeren tuinders.

Wij laten de stem van boeren en tuinders horen en nemen het voortouw in de ontwikkeling van de sector.

Wij vormen de schakel tussen onze leden, de overheid, de maatschappij en het bedrijfsleven.

Wij zijn LTO Noord.
Dé belangenvereniging van boeren tuinders.

Wij laten de stem van boeren en tuinders horen en nemen het voortouw in de ontwikkeling van de sector.

Wij vormen de schakel tussen onze leden, de overheid, de maatschappij en het bedrijfsleven.

 

Wij helpen jou met ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid. Samen werken wij aan een goede toekomst voor onze sector. Een toekomst waar niet alleen gezond voedsel maar ook duurzaamheid centraal staat. Een toekomst waarin politieke keuzes niet worden bepaald door de stemming van de dag, maar door gezond lange termijn beleid. Zodat jij zonder zorgen kan ondernemen. 

Voor ons allemaal

Wij zorgen ervoor dat de stemmen van onze boeren en tuinders gehoord worden en dragen bij aan een goede ontwikkeling van de sector. Wij zitten in Den Haag aan tafel, zodat jij dat niet hoeft te doen. Dat doen we met onze leden, voor onze leden en voor de mensen om ons heen. Voor Nederland en de rest van de wereld. Want een vruchtbare agrarische onderneming en een gezonde sector is beter voor ons allemaal.

Hier zetten wij allemaal op in

Wij komen op voor jouw belangen. Dit doen we op lokaal, regionaal, landelijk en internationaal niveau. Omdat we niet alleen zelf aan het woord willen zijn, maar ook jou willen laten meepraten en beslissen, zetten we in op deelname op lobbydossiers via commissies, besturen en studiegroepen. 

Lid worden

LTO Noord behartigt jouw regionale én lokale belangen. LTO Nederland behartigt jouw sectorale, intersectorale én internationale belangen. Met jouw lidmaatschap ben je lid van beide. 

  • Ben je boer of tuinder? Kies dan voor ons 'Agrarisch bedrijfslidmaatschap'.
  • Ben je boer of tuinder én jonger dan 35 jaar? Dan is onze 'Jonge ondernemers korting' interessant voor jou.
  • Ben je werkzaam op een agrarisch bedrijf waarvan de hoofdverantwoordelijke lid is van ons? Kies dan voor het lidmaatschap 'Mede ondernemer'.
  • Ben je werkzaam in de agribusiness? Kies dan voor ons 'Agri-business lidmaatschap'
  • Val je buiten onze reguliere lidmaatschappen, maar draag je LTO Noord en de landbouwsector een warm hart toe? Word dan donateur, of zoals wij dat noemen: 'Ambassadeur'!

Lid worden of meer informatie ontvangen over wat een lidmaatschap precies inhoudt? Vul dan onderstaand contactformulier in!

Onze leden over het lidmaatschap

In de serie 'Wij van LTO Noord' vertellen leden over hun bedrijf en reden van lidmaatschap.

Dit formulier vraagt jou om je naam en e-mail adres zodat wij met jou kunnen communiceren. Jouw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt.

Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Ja, informeer mij over een lidmaatschap

Wij zijn er voor al je vragen!

Heb je vragen of opmerkingen over belangenbehartiging, een van onze projecten of heb je een adviesvraag? Onze medewerkers helpen je graag verder.

Ja, vertel mij meer over een lidmaatschap!