De vernieuwde LTO Dichtbij app: nu met kalenderfunctie

  • LTO Noord

Al sinds eind 2022 is onze ledenapp ‘LTO Dichtbij’ voor jou een bron van informatie en nieuws. Alles overzichtelijk op één plek op basis van jouw wensen. En nu introduceren wij enkele nieuwe functies, zoals een kalenderfunctie waarmee je alle bijeenkomsten bij jou in de omgeving snel kunt vinden.

Door te luisteren naar jullie tips en opmerkingen, is de app nu vernieuwd en nog gemakkelijker te gebruiken. Je geeft zelf aan welk nieuws je interessant vindt, en zo ontvang je alleen de info die jou aanspreekt. En als je pushmeldingen inschakelt, krijg je direct een melding op jouw telefoon van het belangrijkste nieuws van LTO Noord. 

Wat is nieuw?

  • Bijeenkomsten-kalender: Mis nooit meer een belangrijke bijeenkomst! Met onze nieuwe kalenderfunctie vind je alle evenementen handig op één plek. Meld je direct aan voor bijeenkomsten en voeg ze gemakkelijk toe aan je eigen agenda op je telefoon, rechtstreeks vanuit de app. Ook handig: je kunt direct naar de locatie van het evenement navigeren vanaf je telefoon.
  • Persoonlijk nieuws: Er verschijnt steeds meer nieuws in onze app vanuit de vakgroepen en vanuit jouw regio. Nog persoonlijker, omdat we nu ook video’s kunnen toevoegen. Jij kiest welk nieuws jij interessant vindt en ontvangt dus ook alleen info die jou aanspreekt. 
  • Meedoen aan enquêtes: Jouw stem telt! Doe iedere week mee aan onze poll en help ons daarmee onze belangenbehartiging te versterken. Ontdek hoe anderen denken terwijl je jouw mening deelt. 
  • Zoeken en vinden: Vind snel en eenvoudig nieuwsberichten en bijeenkomsten met onze verbeterde zoekfunctionaliteit. Typ een zoekwoord in de balk bovenaan en vind relevante informatie in een oogwenk.
  • Contactgegevens binnen handbereik: Op zoek naar contactgegevens? Ze zijn nu binnen jouw handbereik op de pagina 'Mijn Profiel'.
  • Eerdere bekende (inlog)problemen zijn opgelost

Bekijk nu de nieuwe functionaliteiten in de LTO Dichtbij App. Heb je hem nog niet? Download hem dan nu via: de Apple Store of Google Play Store.

Hulp en ondersteuning

Lukt het inloggen niet? Stuur dan een e-mail met daarin jouw e-mailadres en mobiele telefoonnummer naar: info@ltonoord.nl. Op www.ltodichtbij.nl vind je meer informatie en een instructie voor het installeren van de app.