Heb jij de LTO Dichtbij app al?

  • LTO Noord

Vanaf nu kun je de LTO Dichtbij app downloaden. Met deze applicatie voor je telefoon of tablet en exclusief voor jou als lid, ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws van LTO. Nieuws vanuit jouw sector en uit de regio. Ook kun je met regelmaat jouw mening geven over actuele onderwerpen.

Download hem nu

Toegang tot LTO Dichtbij

Om toegang tot de app te krijgen maak je een account aan. Hiervoor heb je jouw persoonlijke e-mailadres en mobiele telefoonnummer nodig dat bij ons bekend is. Je kunt alleen toegang tot de ledenapp krijgen als jouw telefoonnummer en e-mailadres bij ons correct geregistreerd staan. Je maakt vervolgens eenmalig je wachtwoord naar keuze aan.

 

Let op: je kunt niet met hetzelfde e-mailadres en telefoonnummer als andere mede-ondernemer(s) gebruik maken van de app. Heb je hierover vragen, of heb je andere vragen over de LTO Dichtbij app? Stuur een e-mail naar info@ltonoord.nl, binnen enkele werkdagen neemt ons Leden Contact Centrum dan contact met je op.

Zet je meldingen aan

Blijf betrokken en op de hoogte van het laatste nieuws dankzij handige pushmeldingen. Ontvang notificaties door bij de instellingen op je telefoon meldingen toe te staan van de app LTO Dichtbij. 

Ontwikkeling van LTO Dichtbij

Uit onderzoek onder onze leden bleek er veel behoefte te zijn aan een overzichtelijke app. Deze behoeften zijn omgezet in de LTO Dichtbij app, exclusief voor onze leden en in de tijd steeds verder uit te breiden, natuurlijk naar de wens van jullie, de gebruikers. 

De ontwikkeling van de LTO Dichtbij-app is mede mogelijk gemaakt dankzij een samenwerking tussen LTO Noord, ZLTO en LLTB. Je logt in jouw persoonlijke omgeving, met nieuws vanuit jouw vereniging of regio.

Eerste indruk

Natuurlijk zijn we erg benieuwd wat jij als eerste gebruiker van de app vindt en hoe we de app kunnen verbeteren zodat alle leden een prettige ervaring hebben. Jullie reacties horen we graag via online@ltonoord.nl.