Fietstocht of rondleiding: Organiseer jij ook een leuke zomeractiviteit?

  • Interactie met de samenleving

Ben je van plan om deze zomer activiteiten te organiseren voor het publiek? Op je eigen erf, in je omgeving of met meerdere leden binnen jouw afdeling? Sluit je dan aan bij 'Boeren en tuinders pakken uit in de zomer' en profiteer van de voordelen.

Boeren en tuinders pakken uit - zomereditie - foto 1

Vorige zomer organiseerden honderden boeren en tuinders voor het derde jaar op rij diverse activiteiten voor jong en oud. Variërend van fietstochten, koe-knuffelen tot een rondje kavelpad en van maisdoolhoven, open dagen tot rondleidingen en boerengolf. We hopen het aantal activiteiten van ‘Boeren en tuinders pakken uit in de zomer’ dit jaar te overtreffen! Doe je mee?

Meld je activiteit aan

Weet jij niet waar je moet beginnen of wil je zeker weten dat er bezoekers op je activiteit af komen? Wij helpen je met ‘Boeren en tuinders pakken uit in de zomer’. Je kunt je activiteit aanmelden tot 10 juni via www.ltonoord.nl/zomeractie2024. Ook als je plannen nog niet helemaal concreet zijn, meld je aan, zo sta je bij ons geregistreerd en kunnen we je goed ondersteunen bij de voorbereidingen.

Wat doen wij voor jou

Wanneer jij je aanmeldt wordt je activiteit overzichtelijk weergegeven op www.boerenentuinderspakkenuit.nl, zodat omwonenden, bewoners en toeristen gemakkelijk kunnen zien wat er allemaal te doen is in de buurt. Wij zorgen ervoor dat duizenden mensen via online advertenties op social media en nieuwsbrieven jouw evenement zien.

Wij staan klaar om van jouw activiteit een succes te maken

Maar dat is nog niet alles! Vanuit LTO Noord bieden wij ondersteuning bij het organiseren van de evenementen en helpen jou het tot een succes te maken. Zo kun je gratis promotiematerialen bestellen. Denk aan vlaggenlijnen, kleurplaten, verkeershesjes, beachvlaggen en koffiebekers. Ook hebben we handige tips en draaiboeken klaarliggen, die jou op weg helpen bij de organisatie van je activiteit.

Doe mee en vertel je verhaal

Vind je het belangrijk om het positieve verhaal van onze sector te delen en te laten zien aan burgers? Ieder op zijn eigen manier, klein of groot. Doe dan mee en meld je activiteit snel aan via www.ltonoord.nl/zomeractie2024.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail naar info@boerenentuinderspakkenuit.nl.

Boeren en tuinders pakken is een initiatief van LTO Noord, ZLTO, Team Agro NL, Boert Bewust, Dichter bij de boerderij en Boeren Buren.