Winnende foto's van de LTO Noord spandoekenactie bekend

De fotoactie van LTO Noord was een groot succes! Na de oproep om foto's van spandoeken uit de Allemaal-campagne te delen, ontvingen we tal van inzendingen. Ook op social media verschenen de prachtigste beelden. We hebben de drie mooiste foto’s uitgekozen.

Binnenkort ontvangen de winnaars een drone-opname van hun bedrijf. Zij hebben inmiddels bericht ontvangen. Wij willen alle leden hartelijk bedanken voor hun enthousiasme en ingezonden foto’s!

Winnaars van de fotoactie

 


(Locatie: Wageningen) 


(Locatie: Abbenbroek)

 
(Locatie: Nagele)

Over de Allemaal-campagne

Met trots zien we steeds meer van de ruim 2700 spandoeken verschijnen langs de weg. Dankzij onze leden is de actie een groot succes! Afgelopen week zijn we ook begonnen met een ledenwerfcampagne. We roepen boeren en tuinders die nog niet lid zijn op om nu lid te worden. Ook vragen we onze eigen leden om als ambassadeur van de vereniging op te treden. Om te laten zien hoeveel mensen lid zijn van LTO Noord, is het belangrijk dat de spandoeken goed zichtbaar zijn langs de weg. Plaats ze daarom op een prominente plek en laat ze tot in het najaar hangen.